Assortiment 

Allereerst een filmpje met uitleg over hoe de kar precies werkt:

Aardappelen

 •  Agria(onze favoriet): Kruimige aardappel, vers van eigen land. Lekker om te koken/bakken maar ook heerlijk om zelf patat van te maken.
 • Bildtstar: Vastkokende aardappel, vers van eigen land. Rode schil, heerlijk om te koken.

Prijs: 

2,5 kg € 2,-

5 kg € 4,-

(De aardappelen moeten koel (8 tot 12 graden), droog en donker bewaard worden)

Nieuwe oogst 2022 Malta aardappelen

 •  Malta aardappelen kopen: Malta is een grote, rond-ovale en vlakke aardappel met een ruwe schil en lichtgeel vruchtvlees. De aardappel heeft een specifieke ‘jonge’ smaak. Het is een bloemige, smakelijke aardappel met allerlei toepassingsmogelijkheden. Je kunt hem bakken, koken of pureren. En pof hem ook eens!
 • Malta aardappelen: Malta is geen ras naam, maar de naam is afkomstig van het eiland Malta. Nederlands pootgoed, o.a. van de rassen Alpha en Santa, wordt daar geplant zodat het late ras zich ontwikkeld tot een vroeg ras. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen drie aardappelsoorten op basis van het moment van oogst: vroege, middel vroege en middel late tot late aardappelen. De grond op Malta is zeer geschikt voor de teelt van aardappelen.
 • Malta aardappelen bewaren: Je kunt Malta aardappelen 3 tot 4 weken bewaren bij een temperatuur van 8-12°C. Bewaar ze op een droge, donkere en goed geventileerde plaats zoals een kelder.

Prijs 2 kg € 4,-

Uien

 • Uien rood en geelDe rode ui heeft een dieprode, bijna paarse, schil die iets dunner is dan de schil van de gele ui. De rode ui smaakt iets minder scherp dan de gele ui en is zeer geschikt voor een salade. Ook is het uitstekend te gebruiken voor marinades en sauzen.

Prijs:

1 kg € 1,-

2,5 kg € 1,50

5 kg € 2,50


(De uien moeten droog bewaard worden, op dit moment liggen de uien in de kast bij het ijs en sap)

 

Kropsla

Kropsla: (H)eerlijke kropsla van boer Thijs! Thijs is 14 jaar en heeft al 8 jaar een eigen moestuin in Biddinghuizen, hier verbouwd hij sla en nog veel meer!! De sla is onbespoten.


Prijs:

1 krop € 1,-


Bio eieren

 • Biologische eieren: Deze eieren worden gelegd door biologische kippen, dat betekent dat de kippen biologisch voer krijgen en dat deze kippen voldoende ruimte hebben om binnen én buiten te scharrelen. Onze kippen leggen witte eieren.

Prijs:

doosje 10 stuks € 3,-

(De eieren moeten gekoeld bewaard worden)

Ambachtelijke Boerenkaas

 •  Ambachtelijke boerenkaas: gemaakt op de boerderij, rechtstreeks van een boer hier uit de buurt. Op dit moment verkopen wij jong belegen, belegen en italiaanse kruidenkaas in onze kar maar er zijn nog véél meer andere soorten en smaken, deze kunt u bestellen door een bericht te sturen naar 06-45249568. Vermeld in het bericht welke soort/smaak u graag wilt dan ga ik deze voor u bestellen. Als deze binnen is dan hoort u dat van mij en kunt u het ophalen of kunnen wij het langs brengen.  

Assortiment 

Jong Belegen kaas stuk c.a. 600gr € 7,-

Belegen kaas stuk c.a. 600gr € 7,50

Italiaanse kruidenkaas stuk c.a. 350gr € 4,-

(Kaas moet gekoeld bewaard worden)


Jersey kaas (jong belegen)

 • Jersey kaas: Deze kaas wordt geproduceerd uit 100% Jersey melk van Jersey koeien. De Jersey kaas kenmerkt zich door een zachte romige smaak en zit vol vitaminen. De melk van Jersey koeien heeft een andere samenstelling van vet en eiwit dan melk van een traditionele Holstein koe. Het vet- en eiwitgehalte is veel hoger, waardoor de kaas romiger en rijker van smaak is. Daarnaast is Jersey melk van nature ook verrijkt met vitaminen, mineralen (twee keer zoveel) en caroteen. Het begint dus allemaal met gezonde en voedzame gras hier in de prachtige omgeving van Flevoland en het resulteert in deze bijzonder rijke kaas met een uitgesproken smaak.

Prijs:

C.a. 550gr € 8,-

(Kaas moet gekoeld bewaard worden)

Scharreleieren

 • Scharreleieren: Deze eieren worden gelegd door scharrel kippen. Deze kippen scharrelen alleen binnen en hebben minder ruimte als de biologische kippen. Onze kippen leggen witte eieren. 

Prijs:

doosje 10 stuks € 2,50

(De eieren moeten gekoeld bewaard worden)


Hollandse kersen

 • Kersen: Heerlijke zoete kersen, deze kersen komen rechtstreeks van de boer uit de buurt. 

Prijs:

1 Bakje € 3,50

Hollandse aardbeien

 •  Aardbeien: Heerlijke zoete aardbeien, top kwaliteit! Deze aardbeien komen rechtstreeks van een boerderij uit de buurt. 

Prijs:

1 bakje € 3,50

2 bakjes € 6,-

Conference peren

 • Conference peren: Heerlijke Conference peren van de boer hier uit de buurt. De Conference peer is de meest populaire perensoort in Nederland. De peren zijn langwerpig en hebben een lange ‘nek’. Sommige mensen vinden de peer lekker als de peer nog niet heel rijp, maar groen en knapperig is. Anderen hebben de voorkeur voor een rijpe Conference die zoet, sappig en lichtgeel van kleur is.

Prijs: 

1 kg € 1,50

(De peren moeten gekoeld bewaard worden)


Maribelle appels

 • Maribelle appels: De Maribelle appel is een sappige appel met een rozerode schil en een lekkere bite. De Maribelle appel is zoet, maar niet té zoet, waardoor hij fris blijft. De appel komt uit de Flevopolder. Je kunt de Maribelle zo uit de hand eten, maar de appel is ook heerlijk in gerechten of in zelfgemaakte appelmoes.
  De kwaliteit van de Nederlandse Maribelle appels is erg goed omdat ons klimaat uitermate geschikt is voor het verbouwen van dit ras.

Prijs:

1 kg € 1,50

Elstar appels (Uitverkocht)

 • Elstar appels: Heerlijke Elstar appels van een boer hier uit de buurt. Elstar is het populairste hand appeltje van Nederland. Deze friszoete appel is bovendien een echte alleskunner: heel geschikt voor appelmoes, appelsap en appeltaart. 

Prijs:
1 kg € 1,50

(De appels moeten gekoeld bewaard worden)

 


 

Wortels 

 •  Winterpeen: Verse wortels van ons eigen land. Lekker om te koken of om rauw te eten.

Prijs:

1 kg € 1,-

(De wortelen moeten gekoeld bewaard worden)

 

 

 

'sLandsBeste vruchtensap

'sLandsBeste vruchtensappen: ‘sLandsBeste zegt het al; alleen het beste van het land zit in deze producten. Ze telen zelf fruit in eigen boomgaarden in Flevoland. En wat ze niet zelf telen, kopen ze met aandacht in. En dat proef je terug in de producten. Voor de producten gebruiken ze uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Er worden géén conserveringsmiddelen en/of geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Hierdoor blijft de pure en eerlijke smaak gewaarborgd. ‘sLandsBeste is uniek van smaak en past bij de consument die bewust kiest voor 100% puur en natuurlijk.

Smaken:

Appel, ananas, perzik

Appel, peer, zwarte bes

Appel, kaneel 

Prijs:

Flesje 250ml € 2,-

Boerderij ijs van De Ijsbrouwers

Boerderij ijs: Het ijs word bereid volgens de tradities van de ambacht. Er wordt gebruik gemaakt van verse weidemelk die rechtstreeks van de koe uit Flevoland komt. Daar zijn we erg trots op. Het ambachtelijk ijs wordt bovendien met veel liefde, veel geduld en strikt volgens het oorspronkelijke recept gedraaid, en dat proeft u.


Smaken:

Aardbei sorbet

Bananen roomijs met pure chocolade

M&M roomijs

Stroopwafel karamel roomijs

Vanille roomijs 

Prijs:

Bakje 125ml €2,-

Honing

Bloemen honing: Deze honing is een echt streek product! Deze bijen hebben de honing hebben de honing verzameld in de omgeving waar de kast staat (in Oldebroek). €4,-

Linde honing: Deze honing heeft een heerlijk verfrissende munt smaak,
is licht van kleur en heeft een dunnere structuur. €4,-

Heide honing: Dit is dé honing van het najaar. Het heeft een sterkte smaak en een dikkere structuur. €5,50                                                                      

E-mailen
Bellen
Map
Instagram