Welkom op onze website!

 

Kerstbomen te koop!

Wilt u ook alvast wat meer gezelligheid in huis halen??

Vanaf vandaag kunt u ook kerstbomen bij ons kopen!! De echte hoge kwaliteits Nordmann kerstboom rechtstreeks vanuit Denemarken!! 🤩

Deze bomen zijn 1,75 tot 2m hoog, er zit al een voorgeboord gat in en kosten €35,- per stuk!! Bezorgen is mogelijk in Biddinghuizen en Dronten voor €5,- daarbuiten €10,- bezorgkosten.

Afhalen is ook mogelijk in Biddinghuizen en Dronten-West. 🏡

U kunt de boom nu alvast bestellen/reserveren dan kunnen wij een planning maken voor de bezorging, ophalen ook mogelijk maar wel op afspraak 👍

Verwachte leverdatum: 2-12-2021

Wilt u meer informatie of een mooie boom bestellen bel of app dan naar 06-15661880.

Welkom op de website van Boerderijproducten.nl. Wij hebben een akkerbouwbedrijf en daarnaast ook een machinehandel. 2 Generaties terug zijn mijn opa en oma begonnen met de verkoop aan huis van onze eigen geteelde producten zoals aardappels en uien. Toen mijn vader en moeder het bedrijf overnamen zijn zij met de verkoop gestopt. Toch bleef het altijd kriebelen om er weer iets mee te doen dus hebben wij besloten om het weer op te pakken en er een zelfbedieningswinkel van te maken. Wij hebben een mooie koelwagen aangeschaft waardoor al onze producten altijd koel, droog en donker bewaard kunnen worden. Onder het kopje assortiment staat een filmpje met uitleg over hoe de kar precies werkt.

De producten die wij op dit moment verkopen zijn nieuwe aardappels Agria & Bildtstar, nieuwe uien geel en rood, verse biologische eieren, verse scharreleieren, Elstar appels, Conference peren, stoofperen (Gieser Wildeman), winterpeen, spruiten, witte & rode kool. De aardappels worden verkocht in zakjes van 2,5 en 5 kg en de uien in zakjes van 1kg 2,5 kg en 5 kg. De eieren leveren we in doosjes van 10 stuks, de appels, peren, stoofperen en wortels zitten in zakjes van 1 kg en de spruiten zijn verpakt per 500 gr, de witte en rode kool gaan per stuk. Wij zijn bezig met het uitbreiden van assortiment, dus heeft u suggesties dan horen wij dat graag!