Tulpen pluktuin 2023

Wat is er nu mooier in het voorjaar als een prachtig veld vol met tulpen. Voor dit voorjaar hebben we een prachtige tulpen pluktuin aangelegd met allemaal verschillende kleuren en soorten tulpen. Ook zullen wij op zaterdag en zondag verse friet bakken van onze eigen aardappelen. ‘Hopelijk’ kan onze pluktuin open op woensdag 12 april, maar dit is weersafhankelijk dus houdt onze website, Facebook en Instagram goed in de gaten voor de exacte datum. We zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Onze boerderijautomaat is uiteraard wel open.

Het tulpenplukseizoen is ongeveer een maand, het eindigt ongeveer rond zondag 7 mei. Wees dus niet te laat!

Wat is er te doen

Dit jaar is het mogelijk om bij ons je eigen bos met tulpen te komen plukken. We hebben heel veel verschillende soorten en kleuren tulpen geplant. Er is gelegenheid om te genieten van een lekker ijsje of sapje bij ons op de boerderij. We hebben verschillende terrassen gemaakt waar je even lekker kan zitten en kan genieten van het uitzicht. Op zaterdag en zondag hebben we ook verse boerenfrieten. Onze boerderijautomaat is natuurlijk elke dag geopend, hierin hebben we de lekkerste en gezondste boerderijproducten voor u klaar liggen. Waaronder echt de lekkerste aardbeien! En ander fruit, groente, aardappelen, uien, diverse soorten honing, kaas, eieren, bakmixen, boerderij ijs, chocolademelk en vruchtensappen.

Locatie

De tulpen pluktuin kun je vinden in Biddinghuizen op onze boerderij. Op het land tegen het erf aan hebben we een prachtige pluktuin aangelegd. Met een mooie brug kan je zo van het erf oversteken naar het land waar de tulpen staan. Op het erf staat een kiosk waar je een plukmand en een schaartje kan ophalen om vervolgens zelf de pluktuin in te gaan. Ons adres is Bremerbergweg 4, 8256PW in Biddinghuizen.

Wanneer opent de tulpen pluktuin

De tulpenpluktuin is ‘hopelijk’ open op woensdag 12 april. Maar dit is weersafhankelijk dus houdt onze website, Facebook en Instagram goed in de gaten voor de exacte openingsdatum. Vanaf dan zijn wij elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 16.00, op maandag en dinsdag is de tulpenpluktuin gesloten. Onze boerderijautomaat is dan wel gewoon open.

De tulpenpluktuin

Iedereen kan bij ons terecht voor het plukken van een mooie bos tulpen. De entree van de tulpenpluktuin is gratis, je betaalt alleen de geplukte tulpen. (pinnen is mogelijk) De prijs voor 10 geplukte tulpen bedraagt €5,- en 20 tulpen voor €9,50.
De tulpenpluktuin is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten, onze boerderijautomaat is uiteraard gewoon open. Bij de kiosk op het erf hebben we plukmanden en schaartjes voor je klaarliggen waarmee je zelf de tulpenpluktuin in kan gaan. Alle verschillende soorten en kleuren tulpen mogen geplukt worden en zodra je helemaal tevreden bent over jouw bos tulpen pakken wij het voor je in in bloemenpapier. Zo komen de tulpen mooi bij jou thuis aan. Als het erg warm is kunt u thuis het beste de tulpen in het bloemen papier laten zitten en op een koele plek in een emmer water zetten. Ze kunnen zich dan weer volzuigen en u zult zien dat ze vanzelf weer fris en stevig worden. De tulp en andere bolgewassen groeien door op de vaas. Als u de stengel recht afsnijdt i.p.v. schuin maakt u de oppervlakte waarmee de bloem water opneemt kleiner en heeft hij een langer vaasleven en heeft u meer plezier van uw zelf geplukte tulpen. Gebruik een schone vaas met koud water en geen plantenvoeding.

Huisregels

Ook hebben wij een paar huisregels in onze tulpenpluktuin, dit is nodig zodat wij zolang mogelijk van onze tulpenpracht kunnen genieten! Daarom zijn honden helaas niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan om te rennen of te spelen tussen de tulpen. Wees voorzichtig en ga met liefde om met onze tulpen.

Contact

Heb je nog vragen over de tulpenpluktuin dan kan je altijd bellen of mailen.
Tel: 06-45249568
Mail: info@boerderijproducten.nl

Houd onze website, Facebook en Instagram goed in de gaten voor de exacte openingsdatum!