Groente

Groenten kopen bij de boer is gezond, lekker en verantwoord. Onze groenten zitten vol met belangrijke voedingsstoffen. Voedingsstoffen waar veel vitamines, mineralen en voedingsvezels in zitten. De groenten worden op een duurzame en verantwoorde manier geteeld. Hierdoor ben jij verzekerd van een vers kwaliteitsproduct.

Toont alle 5 resultaten

Uitverkocht

Spruiten

Groenten kopen bij de boer

Groenten kopen bij de boer is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze overheerlijke groenten zijn af te halen bij onze zelfbedieningswagen in Dronten, maar zijn ook eenvoudig online te bestellen. Groenten kopen bij de boer is niet alleen veel makkelijker, het is  ook veel gezonder en smaakvoller. 

Onze groenten zijn supervers. Geen lange wachttijden in een magazijn waardoor groenten hun versheid verliezen. Daarnaast zijn verse groenten goed voor jouw lichaam. De voedingswaarde is optimaal. En zo zijn ook nog eens het allerlekkerst.  

Verzending en bezorging

Onze groenten worden na de oogst goed verpakt. Hierdoor worden de groenten goed beschermd. Daarnaast worden de groenten droog, koel en donker voor je bewaard tot het moment dat ze naar je onderweg zijn.

Online groenten kopen bij de boer brengt ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de groenten toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis