Groente

Groenten kopen bij de boer is gezond, lekker en verantwoord. Onze groenten zitten vol met belangrijke voedingsstoffen. Voedingsstoffen waar veel vitamines, mineralen en voedingsvezels in zitten. De groenten worden op een duurzame en verantwoorde manier geteeld. Hierdoor ben jij verzekerd van een vers kwaliteitsproduct.

Toont alle 4 resultaten

Groenten kopen bij de boer

Groenten kopen bij de boer is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze overheerlijke groenten zijn af te halen bij onze zelfbedieningswagen in Dronten, maar zijn ook eenvoudig online te bestellen. Groenten kopen bij de boer is niet alleen veel makkelijker, het is  ook veel gezonder en smaakvoller. 

Onze groenten zijn supervers. Geen lange wachttijden in een magazijn waardoor groenten hun versheid verliezen. Daarnaast zijn verse groenten goed voor jouw lichaam. De voedingswaarde is optimaal. En zo zijn ook nog eens het allerlekkerst.  

Verse groente van de boer is het lekkerste wat er is. Je eet wat er in het seizoen is, waardoor je gevarieerd en gezond eet. Denk aan smaakmakers zoals uien of augurken, maar we hebben ook heerlijke wortels voor in je stoofgerechten of soepen. Je maakt in een handomdraai een goed gevulde soep met onze groenten. Verse groente van de boer is smakelijk, vers en heel gezond. De groente behoudt namelijk zijn mineralen, vitaminen en voedingsvezels omdat we de groente minder vaak transporteren dan andere groenten. Dit zorgt voor een betere smaak van je groenten.

We selecteren de groente kritisch, zodat jij altijd de beste kwaliteit groente van de boer in handen hebt. Je proeft de kwaliteit van de verse groente van de boer. Met onze groente maak jij de lekkerste recepten die smaken naar meer. Met etenstijd is het dan ook smullen geblazen. Met onze groente zorg je voor een gevarieerde en gezonde levensstijl. 

Wil je ook verse en gezonde groente van de boer hebben? Koop dan je groente bij Boerderijproducten. Dankzij hard werken en passie voor eerlijke groenten, zorgen we voor de beste groenten voor jou. Dat proef je ook zodra het op je bord ligt. Je bestelt de groente makkelijk online of je koopt ze via onze zelfbedieningswagen in Dronten. Zorg voor jezelf met heerlijke verse groente van de boer. Heb je vragen over onze werkwijze of onze producten? Neem dan gerust contact op, we leggen je graag uit hoe we werken. 

Verzending en bezorging

Onze groenten worden na de oogst goed verpakt. Hierdoor worden de groenten goed beschermd. Daarnaast worden de groenten droog, koel en donker voor je bewaard tot het moment dat ze naar je onderweg zijn.

Online groenten kopen bij de boer brengt ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de groenten toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis