Fruit

Fruit is een heerlijke toevoeging voor je ontbijt, lunch en diner, maar ook een super gezond tussendoortje. En het allerlekkerst als het direct uit de boom komt. Heb jij geen ruimte om thuis fruitbomen te plaatsen of wil je geen fruit van de supermarkt? Bij ons koop je heel gemakkelijk online fruit direct van de boer.

Toont alle 2 resultaten

Fruit kopen bij de boer

Fruit kopen bij de boer is nog nooit zo makkelijk geweest. Dit overheerlijke fruit is af te halen bij onze boerderijautomaat in Dronten, maar is ook heel eenvoudig online te bestellen. Fruit kopen bij de boer is niet alleen veel makkelijker, maar ook veel gezonder en smaakvoller. 

Ons fruit is supervers. Geen lange wachttijden in een magazijn waardoor fruit hun versheid verliest. Daarnaast is vers fruit goed voor jouw lichaam. De voedingswaarde is optimaal. En zo zijn ook nog eens het allerlekkerst.  

Verzending en bezorging

Ons fruit wordt na de oogst verpakt in zakken van speciaal materiaal. Dit zorgt er voor dat het fruit blijft ademen en tegelijkertijd beschermd is. Daarnaast wordt het fruit droog, koel en donker voor je bewaard tot het moment dat ze naar je onderweg zijn.

Online fruit kopen bij de boer brengt ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg het fruit toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis