Sap

Start jouw dag beter met ‘s ochtends een goed koud glas vruchtensap bij je ontbijt. Want van een goede start van je dag, daar wordt iedereen blij van. Dat is precies wat je krijgt met het eerlijke en pure vruchtensap van ‘sLandsBeste. Een overheerlijke smaak en bomvol met waardevolle, natuurlijke vitamines. En dat proef je bij elke slok.

Toont alle 3 resultaten

Vruchtensap

Vruchtensap

Vruchtensap

Vruchtensap direct van de boer

In de producten van ‘sLandsBeste zit alleen het beste van het land. Eigenlijk zegt de naam het zelf al. Het fruit wordt zelf geteeld in de eigen boomgaarden in Flevoland. Wat er niet zelf geteeld wordt, wordt met de grootste aandacht ingekocht. In het vruchtensap zitten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en er worden geen geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd. En dat proef je bij elke slok van dit pure en eerlijke product. ‘sLandsBeste smaakt uniek en past bij de bewuste consument.

Verzending en bezorging

De vruchtensappen worden goed verpakt in glazen flessen. Dit zorgt er voor dat het vruchtensap beschermd blijft en zo lang mogelijk goed blijft. Daarnaast wordt het vruchtensap droog, koel en donker voor je bewaard tot het moment dat het naar je onderweg is.

Online vruchtensap kopen bij de boer brengt ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de vruchtensappen toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

Gemakkelijk online te bestellen

Vruchtensap direct van boerderij kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. De overheerlijke vruchtensappen zijn af te halen bij onze boerderijautomaat in Dronten, maar zijn ook heel eenvoudig online te bestellen. Vruchtensap kopen direct van de boer is niet alleen veel makkelijker, maar ook veel gezonder en smaakvoller. Wij hebben geen lange wachttijden in een magazijn waardoor de sappen zijn versheid verliest.

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis