De winkel

Onze winkel, zelfbedieningswagen, koelkar of hoe je het maar noemen wilt, schittert aan de Bremerbergweg 4 in Biddinghuizen. Bij onze zelfbedieningswagen haal jij de lekkerste boerderijproducten. Koel, droog en donker bewaard. De naam zegt het eigenlijk al: zelfbediening. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen probleem, er staat altijd iemand klaar om jou te helpen.  

Het is natuurlijk ook mogelijk om online boerderijproducten te bestellen. Met online boerderijproducten kopen maak je het jezelf niet alleen veel makkelijker. Je eten is vele malen verser, gezonder en smaakvoller. Er zijn geen lange wachttijden in een magazijn waardoor de producten zijn versheid verliezen. Daarnaast zijn verse boerderijproducten goed voor jouw lichaam en zijn ze het allerlekkerst.

Bekijk assortiment
De winkel

Heerlijk & eerlijk genieten van verse boerderijproducten

Verser, lekkerder en nog gezonder. Bij onze boerderijwinkel koop jij de (h)eerlijkste boerderijproducten. En of het nu gaat om aardappelen, honing, groente of fruit. Wij zetten vol trots het beste eten op jouw tafel.

Waarom niet gewoon rechtstreeks van de boer? Producten hoeven geen wereldreis af te leggen. Ervaar het verschil in kwaliteit en houdbaarheid. De producten zijn eenvoudig online te bestellen of zelf af te halen bij onze boerderijwinkel.

"Lekker lokaal van de boer"

Vruchtensap

Verzending en bezorging

De boerderijproducten worden goed verpakt in glazen flessen, speciaal mesh of in onze koelwagen. Dit zorgt er voor dat de producten beschermd blijven en zo lang mogelijk goed blijven. Daarnaast worden de boerderijproducten droog, koel en donker voor je bewaard tot het moment dat het naar je onderweg is.

Online boerderijproducten kopen bij de boer brengt ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de producten toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Super makkelijk toch?