Over ons

We gaan even een heel stukje terug in de tijd, naar de jaren 60. Waar in 1966 opa en oma Cuelenaere een eigen akkerbouwbedrijf begonnen van ongeveer 33 hectare. Opa Rob is druk bezig op het land terwijl oma Jeanne aan huis ging verkopen. Aardappelen, uien en nog veel meer boerderijproducten vlogen de deur uit. Oma hield daarnaast een moestuin bij waar mensen zelf hun boontjes mochten plukken en betalen. 

 

Ongeveer 30 jaar later, midden jaren 90, nemen vader en moeder het bedrijf over. Zij stoppen met het verkopen van boerderijproducten aan huis en gingen op andere dingen focussen. Inmiddels 25 jaar later hebben wij (Tom en Kim) besloten om weer te beginnen met de verkoop aan huis, maar dan in een mooie zelfbedieningswagen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we vinden dat  iedereen heerlijke en eerlijke boerderijproducten moet kunnen eten.

Onze missie

We streven ernaar om de lijntjes tussen boer en consument zo kort mogelijk te houden. Zodat iedereen heerlijk & eerlijk geniet van de allerlekkerste verse boerderijproducten.

Verse producten rechtstreeks van boerderijen bij jou thuis. Dat is waar wij voor staan. Van de boerderij naar de consument is met deze aanpak een stuk korter dan gebruikelijk. Onze boerderijproducten blijven daardoor lekkerder en verser. Ervaar het verschil in kwaliteit en houdbaarheid wanneer je bij ons jouw boodschappen doet. Zien we jou binnenkort bij onze zelfbedieningswagen? Of mogen wij jouw boerderijproducten verzendklaar maken?