Kaas

Kaas is het meest gegeten stukje broodbeleg in ons kleine kikkerlandje. Kaas is een prachtig zuivelproduct waarvan er ontzettend veel variaties bestaan. De smaak en romigheid van echte boerenkaas steekt met kop en schouders boven alle andere kazen uit die op minder traditionele manier worden gemaakt. Bij ons jouw favoriete kaas kopen? Proef zelf eens het verschil.

Toont alle 4 resultaten

Uitverkocht
Uitverkocht

Komijn kaas

Uitverkocht
Uitverkocht

Belegen kaas

Van een blije koe tot de lekkerste boerenkaas

Echte boerenkaas wordt door de boer zelf gemaakt op de eigen boerderij met dagverse melk van eigen koeien. Wij kopen onze kaas in van een lokale boer uit de Flevopolder. Daar huppelen de koeien in het weideseizoen door de wei. Ze grazen in het frisse, smaakvolle gras en produceren heerlijke verse melk. 

Het kaasmaken start nadat de koeien gemolken zijn. In een grote bak wordt de verse melk volgens het traditionele recept gemaakt. Hier ontstaat witte kaas. Dit gaat in een groot kaasvat en wordt geperst tot een stevige, grote ronde kaas. Vervolgens krijgt de kaas meer smaak en stevigheid. En gaat het rijpen beginnen.

Eten en bewaren

Kaas is het meest gegeten broodbeleg van Nederland en voor een goede reden. Kaas is een heerlijk authentiek zuivelproduct dat bijna elk gerecht naar een hoger niveau brengt. Ook wordt kaas op meerdere manieren gegeten. Zo uit het vuistje, in combinatie met vlees en andere lekkernijen op een kaasplankje. Kaas gaat ook erg goed samen met wijn en bier. Kaas kan je het beste in de koelkast bewaren, gewikkeld in kaaspapier, aluminiumfolie, bakpapier of in een afgesloten bak.

Verzending en bezorging

Onze kaas wordt na de productie goed verpakt. Dit zorgt er voor dat de kaas beschermd blijft en zo lang mogelijk goed blijft. Daarnaast wordt de kaas droog, koel en donker voor je bewaard tot het moment dat het naar je onderweg is.

Online kaas kopen bij de boer brengt wel verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de kaas toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

Kaas online bestellen

Kaas online bestellen was nog nooit zo makkelijk geweest. Zoek jouw favoriete kaas uit,  kies het aantal gewenste gewicht van jouw kaas en afrekenen maar. Geweldig toch? Nu kan je heerlijk achterover leunen en morgen komt jouw kaas direct van de boer op jouw deurmat. Makkelijker en simpeler dan dit kan niet.

Online kaas kopen

Online kaas kopen bij de boer doe je bij Boerderijproducten.nl. Bij ons vindt je diverse soorten kazen. Voor 12 uur besteld = morgen in huis. Welke kaas ligt er straks op jouw kaasplankje?

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis