Jong belegen kaas
Kaas

Belegen kaas (bio)

Echte biologische boerenkaas gemaakt op de boerderij! Circa 500 gram.

v.a.10,95
  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis

Productbeschrijving

Kaas, het meest gegeten stukje broodbeleg in Nederland. Deze biologische kaas is een prachtig zuivel product waarvan er ontzettend veel variaties bestaan. Boerenkaas is kaas in de puurste vorm. Op traditionele manier gemaakt van dagverse melk van de eigen koeien en voor het grootste deel met de hand. De smaak en romigheid van echte biologische boerenkaas staat met kop en schouders boven alle andere kazen die op minder traditionele manier worden gemaakt. Proef zelf het verschil.

Ambachtelijke Biologische Belegen Boerenkaas eten en bewaren

Biologische Boerenkaas kan op meerdere manieren worden gegeten. Zo uit het vuistje, op brood, in combinatie met vlees en andere lekkernijen op een kaasplankje. Kaas gaat ook erg goed samen met wijn en bier. Kaas kan je het beste in de koelkast bewaren gewikkeld in kaaspapier, aluminiumfolie, bakpapier of in een afgesloten bak. De kaas blijft zo’n 3 weken goed.

Specificaties

Gewicht 0,5 kg
Gewicht

C.a. 500gr

Geschikt voor

Diner, Kaasplank, Op brood, Uit het vuistje

Smaak

Romig, Vol

Rijping

16 tot 18 weken

Melksoort

Koe

Gemaakt van weidemelk

Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.

Bewaaradvies

In de koelkast

Herkomst

Kampen