Aardappelen

Aardappelen, de basis van een overheerlijke Nederlandse maaltijd. Aardappelen zijn erg voedzaam, voordelig en veelzijdig. Onze aardappelen komen rechtstreeks vanaf onze 33 hectare kleigrond en de aardappelen worden daar op een duurzame en verantwoorde manier geteeld. Hierdoor ben jij verzekerd van een vers kwaliteitsproduct.

Toont alle 5 resultaten

Aardappelen kopen bij de boer

Aardappelen kopen bij de boer is nog nooit zo makkelijk geweest. Deze voedzame knollen zijn af te halen bij onze zelfbedieningswagen in Dronten, maar zijn ook eenvoudig online te bestellen. Aardappelen kopen bij de boer is niet alleen veel makkelijker. Maar ook veel verser, gezonder en smaakvoller.

De aardappelen komen veelal net uit de kleigrond en zijn dus supervers. Geen lange wachttijden in een magazijn waardoor aardappelen hun versheid verliezen. Daarnaast zijn verse aardappelen goed voor jouw lichaam. De voedingswaarde is optimaal. En ze zijn ook nog eens het allerlekkerst.

Verschillende aardappelrassen

Ieder aardappelras heeft zijn eigen unieke kwaliteiten en eigenschappen. Bijvoorbeeld de Agria aardappel. Deze aardappelras wordt op vele manier bereid. Denk aan koken, grillen, pureren of bakken. Deze lange, ovale aardappelen worden ook gebruikt om thuis de lekkerste friet te maken.

Ook onze Bildstar aardappelen komen rechtstreeks van de kleigrond. Deze vastkokende aardappel heeft een verrassende lichte smaak en wordt gekenmerkt door de rode schil. Dit Friese ras is het meest geschikt om te koken en te bakken. Dankzij de gladde schil van deze aardappel zijn ze heel gemakkelijk te schillen.

Onze Frieslander aardappel heeft een geel bruine schil en zit qua textuur tussen vastkokend en kruimig in. De Frieslander is een vroeg aardappelras en is doorgaans te verkrijgen van juni tot en met januari. Het vlees van de Frieslander heeft een lichtgele kleur en is bestand tegen beschadigingen. Hierdoor blijven de aardappelen langer mooi en langer lekker. De aardappel heeft een ovale en regelmatige vorm dat het schillen van de aardappel erg makkelijk maakt.

Verzending en bezorging

Onze aardappelen worden na de oogst verpakt in zakken van speciaal mesh materiaal. Dit zorgt er voor dat de piepers blijven ademen en tegelijkertijd beschermd zijn. Daarnaast worden de aardappelen droog, koel en donker voor jou bewaard tot het moment dat ze naar je onderweg zijn.

Online aardappelen kopen brengen ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de aardappelen toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

Aardappelen kopen?

Wil jij graag online aardappelen kopen bij de boer? Online aardappelen kopen doe je bij Boerderijproducten.nl. Ook kan jij aardappelen kopen bij onze zelfbedieningswagen. Onze aardappelen komen uit de beste kleigrond en hebben hierdoor een uitstekende en bijzondere smaak. Aardappelen kopen doe je heel eenvoudig en veilig bij ons online. Bestel jouw favoriete aardappelen en wij bezorgen ze op het gewenste afleveradres.

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis