Bakmixen

Ben je op zoek naar een heerlijke cake of taart om voor jouw gezelschap op tafel te zetten ? Met de mixen van Boerderijproducten.nl gaat jouw dat zeker lukken! Wat ga jij bakken?

Toont alle 4 resultaten

Boeren cakemix

Appeltaartmix

Topkwaliteit bakmixen kopen

Boerderijproducten.nl heeft een uitgebreid assortiment met lekkere bakmixen van bakkerskwaliteit! Met deze bakmixen bak je in een handomdraai de lekkerste gerechten. Wij hebben kleine verpakkingen voor de thuisbakkers.

Verzending en bezorging

Onze bakmixen worden verpakt in papieren verpakkingen. Dit zorgt er voor dat de bakmix beschermd blijft en zo lang mogelijk goed blijft. Daarnaast wordt de bakmix koel, droog en donker voor je bewaard tot het moment dat het naar je onderweg is

Online bakmixen kopen brengen ook verzendkosten met zich mee. Deze verzendkosten baseren wij op gewicht. Des te zwaarder de producten zijn die je koopt, des te hoger de verzendkosten zijn. Wil je de bezorgkosten graag uitrekenen? Voeg de bakmixen toe aan je winkelwagen en zie automatisch hoeveel bezorgkosten je kwijt bent. Vanaf een orderwaarde van €45,- is de verzending gratis. Super makkelijk toch?

Online bakmixen kopen

Online bakmixen kopen doe je bij Boerderijproducten.nl. Bij ons vindt je diverse soorten bakmixen. Voor 12 uur besteld = morgen in huis. Van welke bakmix ga jij iets lekkers maken?

  • Vers van de lokale boer
  • Duurzaam geteeld en langere houdbaarheid
  • Gratis verzending vanaf € 45,-
  • Voor 12 uur besteld, morgen in huis