Boerderijwinkel permanent gesloten

Na lang getwijfeld te hebben, hebben we besloten om te stoppen met de boerderijwinkel. We zijn ongeveer 3 jaar geleden begonnen met de boerderijwinkel, klein met wat aardappels, uien en eieren. In 3 jaar tijd is het uitgegroeid naar een groot bedrijf waarin ik (Kim) het werk niet meer alleen gedaan krijg en vaak hulp nodig heb. Afgelopen jaar zijn we daarom begonnen met de boerderijautomaten. Maar waar ik had verwacht dat het mij minder werk op zou leveren zorgt het er juist voor dat ik nog meer werk heb. De automaten hebben vaak storingen en het bedrijf waar ik de automaten gekocht heb levert geen service.

Mijn gezin en nieuwe plannen

Ik heb een prachtige dochter gekregen waar ik graag tijd mee doorbreng mede daarom heb ik dit besluit genomen. Ik ga meer genieten van mijn gezin, en door met de andere werkzaamheden op de boerderij. Vanaf mei ga ik ook weer een nieuwe opleiding volgen tot coach. Want mede door de boerderijwinkel en het krijgen van mijn dochter ben ik tot nieuwe inzichten gekomen, wat de toekomst gaat brengen dat weet ik nog niet maar het lijkt me leuk om nieuwe dingen te leren en andere mensen daarmee te inspireren.

De webshop en verkoop wagen

Voor nu blijft de webshop live dus aardappelen en uien kunnen nog online besteld worden. Ook is het mogelijk (als u in de buurt woont) om mij een bericht te sturen om aardappelen en uien af te halen op afspraak. Wel staat de webshop te koop en de verkoopkar ook, dus wil jij een boerderijwinkel beginnen en/of een webshop? Dan is dit je kans!! Het begin is gemaakt, en ik zou het super mooi vinden als er iemand is die vol liefde en passie  het verder kan laten groeien tot een succesvol bedrijf!

De tulpenpluktuin gaat open

De tulpenpluktuin gaat open rond zaterdag 13 april, dit is uiteraard afhankelijk van het weer en hoe de tulpen groeien. We hebben weer prachtige tulpen geplant, we zullen op zaterdag en zondag  (H)eerlijke verse frieten bakken en we schenken koffie, thee met iets lekkers. Wees welkom om (denk ik voor de laatste keer) te genieten bij ons op de boerderij van alle gezelligheid!