Kerstbomen verkoop 2022

Wat hoort er nu meer bij kerst als een prachtige grote kerstboom. Dit jaar hebben we de mooiste kerstbomen uitgezocht, met verschillende maten en soorten. Ook zullen wij op vrijdag en zaterdag verse friet bakken en warme chocomelk met slagroom verkopen.

Vanaf zaterdag 26 november begint de kerstbomen verkoop. We zijn die dag open van 10.00 tot 17.00

Wat is er te doen

Dit jaar willen wij er graag een feestje van maken om een kerstboom bij ons uit te zoeken. Daarom hebben wij de mooiste kerstbomen uitgezocht. Er is gelegenheid om leuke kerstpakketten te kopen met allemaal leuke en lekkere streekproducten. Ook verkopen wij elke vrijdag en zaterdag verse friet van eigen aardappelen en warme chocomelk met slagroom. Onze boerderijwinkel is natuurlijk elke dag geopend, hierin hebben we de lekkerste en gezonde boerderijproducten voor u klaar liggen. Waaronder natuurlijk stoofperen, appels, peren, spruiten, wortels, aardappelen, uien, honing, diverse soorten kaas, eieren, diverse bakmixen, diverse smaken boerderij ijs, chocomelk en diverse vruchtensappen.

Picea Omorika

Locatie

De kerstbomen verkoop vindt plaats in Biddinghuizen op onze boerderij. Op het erf staat een grote tent waar alle bomen uitgestald staan. Het is gezellig aangekleed met sfeerverlichting en we steken elke dag de vuurkorf aan voor wat extra warmte. Ons adres is Bremerbergweg 4, 8256PW in Biddinghuizen.

Wanneer start de kerstbomen verkoop

De kerstbomen verkoop start dit jaar op zaterdag 26 november van 10.00 tot 17.00. Vanaf dan zijn wij elke maandag t/m donderdag geopend van 09.00 tot 17.00, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag zijn wij gesloten voor de kerstbomen verkoop. Onze boerderijwinkel is dan wel gewoon open.

Verschillende soorten en maten kerstbomen

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om verschillende soorten en maten kerstbomen aan te bieden, dit zodat er voor iedereen iets tussen zit.

We hebben de Picea Omorika dit is een wat smallere piramide vormige boom die ook in kleinere ruimtes goed past. De boom heeft donkergroene en glimmende naalden. De Picea Omorika kerstboom is naald vast en is een van de goedkopere bomen. Deze boom hebben wij in de maat 1.75 tot 2 meter met kluit.

Dan hebben we de Abies Koreana, deze boom heeft een heerlijke kerstgeur. Er zitten soms dennenappels aan en de boom is naald vast. Deze boom heeft opgekrulde naalden die niet prikken waardoor dit ook een geschikte boom is voor mensen met kleinere kinderen en huisdieren. De Abies Koreana heeft een bijzondere zilver met groene kleur. Deze boom hebben wij in de maten 1.50/1.75m en 1.75/2.00 met kluit. De boom is erg exlusief en we hebben er niet veel van op voorraad dus wilt u heel graag deze boom wees er dan snel bij.

De Abies Fraseri kerstboom hebben we ook. Deze boom is breed en heel vol. De Abies Fraseri heeft mooie sterke takken en heeft een heldere kleur. Door de sterke takken is deze boom geschikt voor veel en zwaardere kerstversiering. De Fraseri heeft ook een lekkere kerstgeur. Deze boom hebben wij in de maten 0.60/0.80 in pot, 1.00/1.25 in pot en 1.75/2.00 met kluit.

Vervolgens hebben we nog de Blue Diamond kerstboom, dit is een hele bijzondere boom, de naam zegt het al deze kerstboom heeft een hele mooie zilver- witte kleur. De boom is geschikt om zwaardere versiering in te hangen door zijn sterke takken en is naald vast. Deze boom hebben wij in de maat 2.00/2.50 en is gezaagd.

En als laatste de populaire Nordmann kerstboom. Deze kan natuurlijk niet ontbreken. De Nordmann kerstboom is mooi van vorm en kleur en is naald vast. De nordmann kerstbomen hebben we in de maten 1.50/2.00 en 2.00/2.50. De bomen zijn gezaagd. Alle kerstbomen worden nadat deze zijn uitgezocht verpakt in netten zodat u deze makkelijk in de auto kan vervoeren, ook hebben we dit jaar easy-fix standaarden te koop.

Bezorgen van kerstbomen

Dit jaar is het mogelijk om uw kerstboom thuis te laten bezorgen. Kom de boom zelf uitzoeken dan brengen wij hem bij u thuis, zo heeft u geen last van kerstboom naalden in uw auto. Vaak plannen wij 1 moment per dag waarop wij alle bomen thuis afleveren. Ook kunt u een boom bestellen via mail, telefoon of app, dan zoeken wij een mooie boom voor u uit en brengen we de kerstboom bij u thuis.

De kosten bedragen €5,- in Biddinghuizen en € 7,50 voor in Dronten en het buitengebied van Biddinghuizen.