Kerstbomen verkoop 2023

Wat hoort er nu meer bij kerst als een prachtige grote kerstboom. Dit jaar hebben we de mooiste kerstbomen uitgezocht, met verschillende maten en soorten.

Vanaf zaterdag 25 november begint de kerstbomen verkoop. We zijn die dag open van 10.00 tot 16.00

Verschillende soorten en maten kerstbomen

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om verschillende soorten en maten kerstbomen aan te bieden, dit zodat er voor iedereen iets tussen zit.

We hebben de Abies Koreana, deze boom heeft een heerlijke kerstgeur. Er zitten soms dennenappels aan en de boom is naald vast. Deze boom heeft opgekrulde naalden die niet prikken waardoor dit ook een geschikte boom is voor mensen met kleinere kinderen en huisdieren. De Abies Koreana heeft een bijzondere zilver met groene kleur. De boom is erg exlusief en we hebben er niet veel van op voorraad dus wilt u heel graag deze boom wees er dan snel bij.

De Abies Fraseri kerstboom hebben we ook. Deze boom is breed en heel vol. De Abies Fraseri heeft mooie sterke takken en heeft een heldere kleur. Door de sterke takken is deze boom geschikt voor veel en zwaardere kerstversiering. De Fraseri heeft ook een lekkere kerstgeur.

Vervolgens hebben we nog de Blue Diamond kerstboom, dit is een hele bijzondere boom, de naam zegt het al deze kerstboom heeft een hele mooie zilver- witte kleur. De boom is geschikt om zwaardere versiering in te hangen door zijn sterke takken en is naald vast.

En als laatste de populaire Nordmann kerstboom. Deze kan natuurlijk niet ontbreken. De Nordmann kerstboom is mooi van vorm en kleur en is naald vast. De bomen zijn gezaagd. Alle kerstbomen worden nadat deze zijn uitgezocht verpakt in netten zodat u deze makkelijk in de auto kan vervoeren, of we bezorgen de boom bij u thuis!

Bezorgen van kerstbomen

Dit jaar is het mogelijk om uw kerstboom thuis te laten bezorgen. Kom de boom zelf uitzoeken dan brengen wij hem bij u thuis, zo heeft u geen last van kerstboom naalden in uw auto. Vaak plannen wij 1 moment per dag waarop wij alle bomen thuis afleveren. Ook kunt u een boom bestellen via mail, telefoon of app, dan zoeken wij een mooie boom voor u uit en brengen we de kerstboom bij u thuis.

De kosten bedragen €5,- in Biddinghuizen en € 7,50 voor bezorging in Dronten.